Over Engelheim

Meer over mij.

Marjolein Engelhardt

Mijn naam is Marjolein Engelhardt. Als gedreven en enthousiaste senior communicatieadviseur ben ik inmiddels al weer 30 jaar actief in het vak.

Mijn nieuwsgierige houding en open geest helpen mij verder te kijken en de juiste vragen te stellen. Ik ben een echte verbinder en ben altijd op zoek naar waar mensen of onderwerpen elkaar raken en kunnen versterken. Inhoudelijk ben ik breed georiënteerd en ik schakel moeiteloos tussen strategisch, tactisch en operationeel. Mijn belangrijkste drijfveren zijn plezier, uitdaging en een beetje bijdragen aan een betere wereld.

Ik woon nu bijna 20 jaar op Schouwen-Duiveland. De rust, de ruimte en het water zorgen ervoor dat ik fris kan blijven kijken en helder kan blijven denken.

Mijn wieg stond in Rotterdam, waar ik ook lange tijd heb gewoond. Deze stad heeft haar sporen nagelaten in mijn manier van denken en doen. Noem het de opstroopte mouwen-mentaliteit.

Ervaring

In 2005 ben ik gestart met Engelheim Communicatieadvies. Daarvoor heb ik gewerkt bij onder meer de gemeente Rotterdam, Ministerie van VROM, Ministerie VWS en het toenmalige PTT Telecom (nu KPN). Als zelfstandig communicatieadviseur heb ik onder meer gewerkt voor verschillende Zeeuwse gemeenten, Provincie Zeeland, GGD Zeeland, het Voedingscentrum en de gemeenten Dordrecht, Vlaardingen en Rotterdam. Daarnaast heb ik vele kortere klussen gedaan voor organisaties in de publieke sector en de zakelijke dienstverlening.

De laatste tijd ben ik mij meer gaan verdiepen in omgevingsgericht werken en participatie. Sinds kort ben ik aangesloten Als partner van de Relevant Gesprek® Academie. Niet alleen help ik organisaties bij het maken van een slimme participatieaanpak, ik begeleid ook de uitvoering en de evaluatie van het participatietraject. Bovendien mag ik mijn netwerk een mooie korting bieden van 15% op het aanbod van de Relevant Gesprek® Academie. Kijk hiervoor op www.relevantgesprek.nl en gebruik de code MERG 1129.

Vanuit Zeeland werk ik voor organisaties in de publieke sector in de regio Rotterdam-Den Haag, West Brabant en Zeeland. En het hybride werken brengt ook opdrachtgevers op grotere afstand binnen handbereik!

Meer weten?

Wil je weten wat Engelheim voor jou kan betekenen? Klik op de onderstaande knop en neem contact met mij op.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.