Expertises

Dichter bij elkaar komen.

Als communicatieprofessional ben ik nieuwsgrierig en kritisch. Ik houd ervan om ‘uit te zoomen’ en het grotere geheel te bekijken. Om dan vervolgens weer te focussen op de specifieke communicatievraag. Door breder te kijken, zie je vaak meer aanknopingspunten voor effectieve communicatie. Of je komt bij de ‘vraag achter de vraag‘.

Ik word erg blij van trajecten waarbij de mens centraal staat. Ik geloof in de verbindende kracht van communicatie, in het zoeken naar overeenkomsten, gedeelde belangen. Want alleen samen kun je tot duurzame resultaten komen, op ieder gebied. Uiteindelijk draait het er om hoe je dichter bij elkaar kunt komen. Dat begint met luisteren, volgens mij het allerbelangrijkste element in ieder communicatieproces!

Gezond leven met gezonde voeding

Een van mijn passies is gezonde voeding. Logisch dat ik enthousiast wordt van de voedseltransitie waarbij duurzaamheid en gezondheid hand in hand gaan. Dit complexe vraagstuk kunnen we alleen oplossen als we er gezamenlijk de schouders onder zetten en breed durven kijken. Ik draag graag mijn steentje bij om dit voor elkaar te krijgen!

Fysieke omgeving en duurzaamheid

Er is veel te doen binnen het fysieke domein. Met de omgevingswet krijgen inwoners meer ruimte in de openbare ruimte, daarnaast hebben veel organisaties te maken met vraagstukken op het gebied van duurzaamheid. Ik help graag om deze processen op gang te brengen en concreet te maken. En dan aan de slag, samen met inwoners, ondernemers en belanghebbenden!

Factor C

Factor C is eigenlijk de vitamine C voor organisaties. Het maakt ze sterker in een snel veranderende maatschappij. Een goede relatie met de omgeving staat daarbij voorop.
Factor C is mijn favoriete tool om grip te krijgen op het speelveld en het communicatieproces.

Samenwerken en participatie

Ik ben ervan overtuigd dat we de complexe uitdagingen van vandaag alleen samen kunnen oplossen. Inwoners spelen daarbij een cruciale rol. Alleen samen komen we tot duurzame resultaten, of het nu gaat om ruimtelijke ontwikkelingen of om uitdagingen in het sociaal domein. Ik help je met het opstellen, uitvoeren en evalueren van een effectieve participatieaanpak. Hiervoor gebruik ik de methodiek van het Relevant Gesprek.

Sociaal domein en leefbaarheid

In mijn loopbaan komt steeds het sociale aspect weer terug. Van werkgelegenheid tot WMO. Van jeugdzorg tot leefbare wijken en dorpen. Met elkaar en voor elkaar, daar draait het om!

Interne communicatie en verandercommunicatie

Draagvlak binnen je organisatie creëren is vaak een hele klus. Ik help je om vorm en inhoud te geven aan de communicatie binnen je organisatie of verandertraject, zodanig dat communicatie echt voor je gaat werken.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.