Diensten

Dit heb ik in huis

Engelheim helpt organisaties beter te luisteren en effectiever te communiceren. Als ervaren communicatieprofessional heb ik het volgende te bieden.

Projectcommunicatie

Communicatie van A tot Z, van strategie tot uitvoering. Samen met de projectleider breng ik kansen en valkuilen in kaart en til ik de communicatie naar een hoger plan. Vanzelfsprekend wendbaar en met een scherp oog voor de omgeving!

Communicatie en participatie, beleid en strategie

Missie en visie als kapstok voor intern en extern communicatie- of participatiebeleid. Het communicatie of participatievraagstuk helder en concreet in beeld gebracht en voorzien van een haalbaar plan dat leidt tot duurzame effecten. En waarin de omgeving goed wordt betrokken!

Interim communicatieprofessional

Voor als er tijdelijk extra handjes nodig zijn of een vervanger. Van alle markten thuis, maar een ‘ambachtelijk’ professional. Voor vormgeving, website, sociale media en contentcreatie moet je niet bij mij zijn. Voor plannen met een concrete uitvoeringsagenda ben je bij mij aan het juiste adres. Ook voor teksten, samenwerken met bureaus en woordvoering kun je bij mij terecht.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.